Jumat, 15 Juni 2012

Britse sukses in die stigtingsvergadering Europese toernooi in 2012 na omgekeer Swede 3-2 te wen. Voorlegging van die Verenigde Koninkryk, Swede uitgeskakel

Kiev - Engeland het die stigtingsvergadering sukses by Euro 2012 na omgekeer Swede 3-2, Vrydag of Saterdag (2012/06/16) plaaslike tyd by die Olimpiese Stadion NSK, Kyiv.

Engeland verskyn het baie vertroue van die begin van die eerste helfte. Die middelste lyn van "Die drie leeus" lyk beter as die Sweedse middelveldspeler. As gevolg hiervan, is die vloei van die bal in die Britse front lyn is meer gevarieerd.

Die eerste geleentheid kom in die 7de minuut. 'N lang-afstand skop middelveldspeler Scott Parker wat die Sweedse doelwagter, Andreas Isaksson, geskrik. Gelukkig, Isaksson was in staat om die doel van die Parker-geleenthede te verseker.

Engeland het meer selfvertroue om 'n aanval te bou. Twee minute na die geleentheid Parker, Roy Hodgson kragte het 'n uitstekende geleenthede. Maar helaas, is Danny Welbeck-shot geblokkeer deur die Sweedse verdediger.

Engeland het uiteindelik behaal die verwagte bywoning by minute 23. Samewerking van twee Liverpool spelers Steven Gerrard en Andy Carroll om die dooiepunt Engeland te breek. Gerrard se kruis is met kragtige kop dat Carroll kon nie gestoor word nie Isaksson. Carroll was suksesvol te gee geloofwaardigheid gegee Hodgson verskyn as 'n kern-speler.

Wil jy nie hou onderdruk, Swede het probeer om te breek deur die Britse verdediging bevel van John Terry en Joleon Lescott. Maar hierdie tyd van die besigheid Zlatan Ibrahimovic in die 33ste minuut was ver van die teiken. Tot die eerste helfte geëindig het, het die telling 1-0 vir die Verenigde Koninkryk se uitnemendheid gebly het.

Die wedstryd was meer interessant na die break. Klaarblyklik het Swede onmiddellik verskyn om te staak, terwyl die tweede helfte fluitjie geblaas.

Die resultate is onmiddellik sigbaar vier minute later. Ibrahimovic van 'n vryskop wat die crew getref het, die bal terug gestuur aan hom wat direk stuur terugvoer aan Olof Mellberg akrobatiese toertjies. Mellberg skop is geblokkeer deur Hart. Ongelukkig vir Glen Johnson. Hart tepisan bal in plaas van sy liggaam en in die voortou teen Engeland. Punt weer op 1-1 vir beide spanne.

Balansering van die doelwitte wat die gees van Ibrahimovic en sy vriende opgesweep. Deur die 59ste minuut, Swede plaas draai om te lei. Van 'n aas Sebastian Larsson se gratis skop die bal kon krans Mellberg beteken dat sonder 'n escort, Hart kon net verstom word om sy doel te breek 'n tweede keer te sien.

Voel die krag vir die Verenigde Koninkryk slap, Hodgson gespeel Theo Walcott James Milner te vervang in die 61ste minuut. Hodgson se besluit het korrek is. Net drie minute in die veld, 'n direkte Walcott se eerste geleentheid tot stand te bring. Hard van buite die straf boks menghujam Isaksson swaar nette geskiet om die telling na 2-2.

Die insluiting van Walcott se uitwerking op die Engelse spel. In die 78ste minuut, Engeland om te verseker dat 'n 3-2 oorwinning oor Swede. Versnelling Walcott van die linkerkant van die Sweedse verdediging, op 'n kruis aan die voorkant van die doel mond Isaksson geslaag. Daar staan ​​reeds Welbeck wat terugvoer fietse Walcott verwelkom na die aanraking van sy hak.

Swede die geleentheid om die telling te egaliseer versuim het om te realiseer wanneer die skeidsregter blaas die fluitjie te kenne gegee die einde van die wedstryd. Die oorwinning het die Verenigde tweede in Groep D te sit met vier punte. Engeland net op die doel verskil van Frankryk se oorwinning oor die Oekraïne. Soos vir Oekraïne, die negatiewe resultate van die tweede span in hierdie geval na die Republiek van Ierland uitgeskakel.

Die samestelling van spelers:
Swede (4-4-2): Isaksson Mellberg, Granqvist (Lustig 66), J. Olsson, M. -Olsson; Larsson, Elm (Wilhemsson 81), Svensson, Kallström; Ibrahimovic, Elma Nder (Rosenberg 79)
Reserwes: Wiland, Hansson, Antonsson, Safari, Wernbloom, Holmen, Bajrami, Hysén, Toivonen,

Engeland (4-4-2): Hart, Johnson, Terry, Lescott, Cole; Milner (Walcott 61), Gerrard, Parker, Young; Welbeck (Oxlade-Chamberlain 90), Carroll
Reserwes: Green, Butland, Kelly, Baines, Jones, Jagielka, Henderson, Downing, Defoe

Danny Welbeck vier die wenner Engeland teen Swede in Groep D Euro 2012, 15 Junie 2012.

Skeidsregter: Damir Skomina (Slowenië)