Kamis, 28 Juni 2012

Italië bevestigd hun opmars naar de finale van Euro 2012 na het verslaan van Duitsland 2-1

WARSCHAU - Italië bevestigd hun opmars naar de finale van Euro 2012 na een succesvolle gooien van Duitsland met 2-1 in een Europa Cup halve finale wedstrijd in het Nationale Stadion, Warschau, Polen, donderdag of vrijdag (6/29/2012) vroege ochtend uur. Twee-goal de overwinning "Gli Azzurri" gemaakt door Mario Balotelli. Ondertussen scoorde Mesut Ozil ingeschreven Duitsland inzake de sancties die in de laatste seconden van het spel.

Op de top van de partij in Kiev het Olympisch Stadion op zondag (07.01.2012), zal Italië uitdagen titelverdediger Spanje, die eerst werd gekwalificeerd na een overwinning op Portugal 4-2 op straffen vorige week woensdag (28/06/2012).

Mario Balotelli uitgevoerd briljant en nam een ​​2-0 voorsprong op Italië, terwijl Duitsland tot het einde van de eerste ronde in de Europa Cup halve finale wedstrijd in het Nationale Stadion, Warschau, Polen, donderdag of vrijdag (6/29/2012) vroege ochtend uur. Manchester City Stickers werden opgekocht twee doelen "Gli Azzurri '.

Duitsland heeft het initiatief genomen om aan te vallen sinds het begin van minuten. Actie loopt al vijf minuten, verdediger Mats Hummels Duitse eerste de beste gelegenheid. Echter, zijn schot uit de buurt van het doel, het ontvangen van feedback van Lucas Podolski was nog steeds in staat te worden geduwd overgenomen door Buffon.

"Der Panzer" verder naar Italië te duwen. In de 13e minuut, Joachim Loew's kant had nog een kans via Toni Kroos. Echter, opnieuw verschijnen vrij snel ontslagen Buffon de bal hard trapt de Bayern München middenvelder van buiten het strafschopgebied.

Preoccupatie aanval, de Duitse verdediging van wacht. Het werd vervolgens gebruikt om vooruit te lopen op Italië scoorde in de 20e minuut. Uitgaande van de actie van Antonio Cassano aan de linkerkant van het veld. Hij voedt zich precies in het midden van het strafschopgebied. Niet zwaar bewaakt, Arsenal pakte de bal met een krachtige kop zonder de mogelijkheid om Manuel Neuer te anticiperen.

Links achter een doel, kan Duitsland niet zwijgen. Hoewel moeilijk om de verdediging vergadering Italië door te dringen, Duitsland meerdere malen ontslagen moeilijk van buiten het strafschopgebied. Sami Kheidira een schot van buiten het strafschopgebied bijna tot bloei, als Buffon was weer in sprankelende kick afgeborsteld de bal hard.

Een minuut later opnieuw de Duitsers gemist. Deze keer begint met een snelle tegenaanval. Riccardo Montolivo onmiddellijk een lange bal in de Duitse verdediging. Balotelli, die ontsnapt aan de buitenspelval en dribbelde naar het strafschopgebied en schoot een felle schot gericht in de linker bovenhoek zonder de mogelijkheid om gedreven ondernemer en doelen zijn.

Na de rust, de Duitse directe hit. Invaller Marco Reus krijgt een kans in de 60ste minuut na Leonardo Bonucci strafbare feiten gepleegd in de voorkant van de doos. Echter, opnieuw in sprankelende vorm met Buffon ontslagen Reus, die een vrije trap gericht in de bovenhoek.

In de tweede helft, de Duitsers domineren nog steeds het spel. De combinatie Oezil, Toni Kroos, Bastian Schweinsteiger en vele malen om kansen te creëren. Echter, de Italiaanse verdediging zien er vrij netjes met een hoge concentratie dat maakte hun inspanningen nutteloos.

Coach Loew, dan zijn onder andere Thomas Mueller aan de macht aan zijn zijde in de 71e minuut te verhogen. Bayern München-spelers ook de kans kreeg vijf minuten later. De bal die buiten de doos nog steeds dun aan de linkerkant van Italië.

Italië is niet zonder een aanval. In feite, Cesare Prandelli de boerderij van het team doelman Neuer weer in geslaagd om te breken door de werking van Federico Balzaretti in de 83e minuut. Echter, had hij al vrije trap.

In blessuretijd had Duitsland een gouden kans na Balzaretti doen handbal in de doos. Oezil de beul niet de kans om de kloof te snijden tot 1-2 te verspillen. Ondanks bleef proberen om gelijk te maken, zelfs doelman Neuer gevorderd tot de verdediging van "La Nazionale", Duitsland niet in geslaagd de positie gelijk te trekken.

Volgens de UEFA, in het spel, Italië had de bal maar liefst 46 procent en creëerde een vijf-kick in het doel van 10 schoten. De Duitse versie van zeven nauwkeurige opnamen van 14 pogingen.

"Gli Azzurri 'het recht had om de winnaar te vechten om te overleven," La Furia Roja ".

De samenstelling van de spelers:
Duitsland (4-5-1): 1-Manuel Neuer, 5-Mats Hummels, 14-Holger Badstuber, 16-Philipp Lahm, 20-Jerome Boateng (13-Thomas Muller 71), 6-Sami Khedira, 7-Bastian Schweinsteiger , 10-Lukas Podolski (11-Miroslav Klose 45), 18-Toni Kroos, 8-Mesut Oezi, 23-Mario Gomez (21-Marco Reus 45).

Italië (4-4-2): 1-Gianluigi Buffon; 3-Giorgio Chiellini, 6-Federico Balzaretti, 15-Andrea Barzagli, 19-Leonardo Bonucci, 8-Claudio Marchisio, 16 - Daniele De Rossi, 18-Riccardo Montolivo ( 5-Thiago Motta 64), 21-Andrea Pirlo, 9-Mario Balotelli, 10-Antonio Cassano (22-Alessandro Diamanti 57).

Scheidsrechter: Stephane Lannoy (Frankrijk)

afbeelding: Bomber Italië, Mario Balotelli (rechts), viert zijn doelpunt tegen Duitsland door spits Antonio Cassano in het Warschau Nationaal Stadion op donderdag (6/28/2012).