Minggu, 10 Juni 2012

Spanje uiteindelijk gedwongen de Italiaanse klaar met het spel met de score 1-1 tot een doelpunt Cesc Fabregas.

Gdansk - de Europa Cup kampioenen Survive, Spaans, gedwongen een 1-1 gelijkspel door Italië in hun openingswedstrijd van Groep C EK 2012 in het Stadium Arena Gdansk, Polen, zondag (06/10/2012). Had eerder vertrokken, "La Furia Roja" uiteindelijk gelijkgemaakt dankzij doelpunten van Cesc Fabregas.
Sinds het begin van minuten, Spanje het initiatief genomen om de eerste aanval te nemen. "La Furia Roja" uit naar de bal te spelen op het middenveld terwijl op zoek naar mazen in de wet aan de verdediging van Italië te ontmantelen. In de 11e minuut, Silva de gelegenheid gehad om voor doel maar zijn schot was zwak, zodat het gemakkelijk is om te anticiperen op doelman Gianluigi Buffon.
Italië is niet zonder een aanval. In minuut 22, een ontvangen via pass van het centrum, Antonio Cassano gesneden in het strafschopgebied en schoot een felle schot. Helaas zijn nog niet afbetaald omdat de bal zijwaarts naar rechts van doelman Casillas dun.
Terwijl Spanje zelf was het moeilijk om de dichte gelederen van "Gli Azzurri" onder leiding van Girogio Chiellini dringen. Geen invloed op de scherpte van een pure spits speelt van te voren Spanje. Soms is het werk dat Andres Iniesta, Xavi en David Silva zijn altijd in staat om redelijk goed worden gebroken door de Italiaanse achterhoede.
Op de 35e minuut, Italië opnieuw bedreigd. Moeilijk om de verdediging, Gerrard Pique en zijn vrienden, middenvelder Claudio Marchisio speculatieve trap van buiten de doos te dringen. Het blijkt echter Cassilas hield de bal behoorlijk hard kick om de Juventus-spelers.
Het invoeren van het einde van de eerste helft, Spanje bleef drukken. Echter, Italië verdediging uitgevoerd met hoge concentraties zodat een aantal van hun werk zinloos maakt.Italië had ook een andere gouden kans door middel van een Thiago Motta in de 45ste minuut. Hij met succes het hoofd de bal in het doel Spanje. Helaas zijn inspanningen zijn nog steeds in staat om gebroken te worden Casillas.
Na de rust, beide teams verhoogd het tempo van het spel.Italiaans Elke kreeg een gouden kans na Mario Balotelli is in staat om de bal te stelen van Sergio Ramos in de 53e minuut.Maar Manchester City-spits keek zenuwachtig maar is vrij om te gaan met Casillas. Ramos werd snel stal de bal, voordat Balotelli probeert te schoppen in de richting van het doel.
Wasted een gouden kans, werd Balotelli uitgetrokken en vervangen door Antoni Di Natale. Coach Cesare Prandelli de keuze had gelijk, want Di Natale kon zijn team vooruit te brengen in de 61ste minuut. Een pass van Andrea Pirlo volwassen, hij vervolgens gericht de schop in de linkerhoek van Spanje die niet in staat zijn aan te drijven Casillas. Score werd veranderd in 1-0 voor de Italiaanse uitmuntendheid.
Echter, het doel niet lang duren. Drie minuten later, de Spaanse staat zijn om te doen 1-1 gelijk te maken met CECS Fabregas in de 64e minuut. Uitgaande van hetzelfde werk mooi op het middenveld, om Iniesta feedback te geven aan Silva. Zie de beweging van Fabregas, Silva vervolgens zorgen voor een nauwkeurige pass die door Fabregas niet verloren gaat voor de verovering van Italië doelman, Gianluigi Buffon.
Na dat doel te bereiken, zijn beide zijden afgewisseld heel gevaarlijk zijn voor de verdediging van elk team aan te vallen.Di Natale bijna toegevoegd zijn doel in de 77e minuut, zo niet schoot de bal breed naar de rechterkant van de Spaanse doelman. Ook in Spanje dankzij een dreigende actie van Fernando Torres. Helaas is de Chelsea-spelers chip schop over de lat nog Buffon.
Tot de laatste minuten van Spanje is nog steeds vastbesloten om doelen toe te voegen. Echter, om een ​​aantal mogelijkheden nog steeds te verkrijgen niet kunnen worden omgezet in een doel, want de verdedigingslinie "Gli Azzurri" look vrij strak. Tot de scheidsrechter blies de lange fluitsignaal de 1-1 score werd niet veranderd.
Volgens de UEFA, Spanje in de eerste helft de bal zo veel als 60 procent en creëerde negen kansen van de 16 bedrijven.Wat de Italiaanse versie zes nauwkeurige opnamen van 10 pogingen.
Teams:Spanje: 1-Iker Casillas, Sergio Ramos, 15, 3-Gerard Pique, 18-Jordi Alba, 17-Alvaro Arbeloa, 16-Sergio Busquets, 14-Xabi Alonso, 8-Xavi, 6-Andres Iniesta, Cesc Fabregas 10 - (9-Fernando Torres 74), 21-David Silva (22-Jesus Navas 65).
Italië: 1-Gianluigi Buffon, 16-Daniele De Rossi, 19-Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini drie-, vijf-Thiago Motta, 21-Andrea Pirlo, 8-Claudio Marchisio, 13-Emanuele Giaccherini, 2-Christian Maggio, 10 - Antonio Cassano (20-Giovinco 64), 9-Mario Balotelli (11-Di Natale 56).
Italië aanvaller Antonio Di Natale (links) naar de Spaanse doelman, Iker Casillas, te veroveren en brengt Italië met 1-0 te winnen in de kwalificatie groep C EK 2012 op zondag (6/10/2012). Echter, de Spaanse uiteindelijk dwong de Italiaanse klaar met het spel met de score 1-1 goal van Cesc Fabregas.
Scheidsrechter: Viktor Kassai